ညေနဆိုေတာ့အလင္းေရာင္ သိပ္မရလို ့ပံုက နည္းနည္းေမွာင္ေနသလိုပဲ။
စကၤာပူမွာ ေရာင္းတာ Fried Oyster Omelette ႏွစ္မ်ိဳး ရွိတယ္။ တစ္မ်ိဳးက ၾကက္ဥ၊ Oyster နဲ ့ေကာ္မွုန္ ့( ထင္တာပဲ ) ကို ေခါက္ၿပီး အေၾကပံုစံမ်ိဳး ေၾကာ္ထားတာ။ ေနာက္တစ္မ်ိဳးက ရိုးရိုး ၾကက္ဥေခါက္ေၾကာ္ အျပင္လိုက္ေပၚမွာ Oyster ေတြ တင္ေပးထားတာ။ ဒုတိယ အမ်ိဳးအစားမွာ ပါတဲ့ Oyster က ပိုၿပီး ႀကီးတတ္ပါတယ္။ ကၽြန္မကေတာ့ ပထမ အမ်ိဳးအစားကို ပိုၾကိဳက္တယ္။ ဆိုင္ေတြမွာ ၀ယ္စားတဲ့အခါ Oyster မၾကိဳက္ဘူးဆို ပုဇြန္နဲ ့ မွာလို ့ရတယ္။ ပုဇြန္နဲ ့တစ္ခါ စားဖူးတယ္။ ပံုမွန္ဆို Oysterုမႀကိဳက္ေပမယ့္ အဲလို ၾကက္ဥနဲ ့ေၾကာ္တာမွာေတာ့ ပုဇြန္ထက္စာရင္ Oyster နဲ ့ေၾကာ္တာက ပိုၿပီးစားေကာင္းတယ္လို ့ ထင္မိတယ္။
ဒီပံု နည္းနည္း၀ါးသြားတယ္
ဘယ္လိုေၾကာ္ရလည္း သိခ်င္တယ္ဆို Google မွာ Fried Oyster Omelette Recipes ဆိုၿပီး ရွာၾကည့္ လိုက္ပါ။ ေၾကာ္ရတာ ျမန္လည္းျမန္ လြယ္လည္းလြယ္မယ္။ အထင္ေျပာတာပါ။ ခုခ်ိန္ထိ ကိုယ့္ဘာသာကိုယ္ တခါမွ ေၾကာ္မစား ၾကည့္ဖူးေသးဘူး။ တစ္ခ်ိန္ခ်ိန္ေတာ့ ေၾကာ္ၾကည့္ျဖစ္ေလာက္တယ္။
ဒီေန ့ အလုပ္မွာ Deployment ရွိတယ္။ အခုအခ်ိန္အထိ အိမ္မျပန္ရေသးဘူး။ ကိုယ့္လုပ္ရမယ့္ အလုပ္ေတြၿပီးၿပီ။ တျခားသူေတြကို ေစာင့္ရင္း အခ်ိန္ျဖဳန္းတဲ့ အေနနဲ ့ ညေနခင္းက စားျဖစ္တဲ့ ညစာအေၾကာင္း အခုလို မွတ္တမ္းတင္ျဖစ္ သြားပါတယ္။
Pleace to eat Fried Oyster Omelette - GoodFood(SG)
5 comments:
ဗိုက္ဆာလိုိုက္တာ
စားပါ..စားပါ.. အစ္မကုိသတိမရဘူးမဟုတ္လား။
တခါမွ မစားဖူးဘူး။ ေကာင္းမယ့္ပုံပဲ။
ေၾကာ္ျဖစ္တဲ႔တစ္ေန႔ လာစားပါရေစ။
ဗိုက္ဆာသြားတာ အားနာစရာ။
မခင္ဦးေမးကို သတိရပါတယ္။ ေပ်ာက္ေနလို ့ ဘာေတြမ်ားျဖစ္သလဲလို ့ အိမ္ေတာင္လိုက္လာမလို ့ စိတ္ကူးေနတာ။
မမီယာ ေၾကာ္နည္းက လြယ္တယ္။ အင္တာနက္ေပၚက နည္းေတြၾကည့္ၿပီး ေၾကာ္စားၾကည့္ပါလား။
မမြန္ ေၾကာ္တဲ့အခါ နီးနီးနားနားဆို လာစားလွည့္ပါ။ လုေတာ့စားရမယ္ ထင္တယ္။
Post a Comment