Pages

March 08, 2010

မရမ္းသီး ေနာက္ဆက္တြဲ မရမ္းသီးသုတ္...

မေန ့ညေနက မရမ္းသီးသုတ္

From Burmese Food

မရမ္းသီးႏုနည္းနည္းကိုယူ ေရးေဆးၿပီးေတာ့ ပါးပါးလွီး၊ ၾကက္သြန္နီကိုလည္း ပါးပါးလွီးၿပီးေတာ့ အနံ ့ေပ်ာက္ေအာင္ ေရေဆးထား၊ ေဂၚဖီကိုလည္း ပါးပါးလွီး၊ ပုဇြန္ေျခာက္ကို မညက္တညက္ေလး ေထာင္း၊ အဆင္သင့္ရွိၿပီးသား ငါးပိေထာင္းက နည္းနည္း၊ ငရုတ္သီးအက်က္မွဳန္ ့ေလးထည့္၊ ပဲမွုန္ ့ေလးထည့္၊ ၾကက္သြန္နီ ဆီခ်က္ေလးခ်က္ထားတာေလးထည့္ ၿပီး အားလံုးေရာသုတ္။ ဆားေတြ ဘာေတြကေတာ့ ကိုယ္ႀကိဳက္သေလာက္ ထည့္ေပါ့။ ကၽြန္မက အငန္သိပ္မစားေတာ့ ကၽြန္မ ခ်က္တဲ့ အစားအေသာက္တိုင္းက သူမ်ားေတြ အတြက္ဆို ေပါ့တာမ်ားတယ္။
From Burmese Food

ဒါက စားခါနီး အားလံုး ေရာနယ္အၿပီး ေတြ ့ရတဲ့ပံု။ ပံုေတြ မလွရင္ ရိုက္တဲ့သူ အသံုးမက်လို ့လို ့သာ မွတ္လိုက္ပါ။ အရသာက တကယ္ေကာင္းပါတယ္။ ဒါပထမဆံုး မရမ္းသီးေနာက္ဆက္တြဲ ေပါ့။ ေနာက္ထပ္ ေနာက္ဆက္တြဲေတြလာဦးမယ္...

ဒါနဲ ့ အဲဒီ မရမ္းသီးသုတ္က ဘယ္သူ ့လက္ရာလို ့ ထင္သလဲ။

3 comments:

ak said...

yum :D

စႏၵကူးေမ said...

ေတာ္ေတာ္ႏွိပ္စက္တာဘဲ..
ဒီမွာအလုပ္ေတာင္မလုပ္ႏိုင္ေတာ့ဘူး..
စားခ်င္လိုက္တာတအား....

khet myint myint said...

ပံုၾကည့္တာနဲ႔တင္ အာရံုေၾကာတေလွ်ာက္ stimulate ၿဖစ္တြားပါဒယ္