From Food |
ပံုမွန္ ၀က္ေျခေထာက္ဆို စြပ္ျပဳတ္ပဲ စားဖူးတယ္။ စားတဲ့အခါတိုင္း အဆီအေခါက္ နည္းနည္း၊ အသားမ်ားမ်ား ပါတဲ့ အတုံးေရြးစားတယ္။ အိမ္မွာ စားရင္ လုေနစရာေတာ့ မလိုဘူး၊ တျခားေမာင္ႏွမေတြက အဆီအေခါက္ ပိုႀကိဳက္ၾကတယ္။ ေနာက္ဆိုလည္း လုစရာ လိုမွာ မဟုတ္ပါဘူး။
၀က္ေျခေထာက္စြပ္ျပဳတ္ အျပင္ဆိုင္မွာ တစ္ခါမွေတာ့ မစားဖူးဘူး။ ရန္ကုန္မွာဆို အိမ္မွာက ၀က္ေျခေထာက္ စြပ္ျပဳတ္ မၾကာခန ခ်က္ေပးတယ္။ ဒီေတာ့ မၾကာခန စားရတယ္။ အခုုေတာ့ မစားရေတာ့ဘူး။ အိမ္မွာတုုန္းက စားရတာ ဆိတ္စြပ္၊ ၀က္ေျခေထာက္စြပ္။ ဆိတ္စြပ္ထက္စာရင္ ၀က္ေျခေထာက္ ပိုႀကိဳက္တယ္။ ဟိုတေလာ ျပန္တုန္းကလည္း စားရေသးတယ္။ ျပန္တိုင္း အၿမဲစား ရပါတယ္။ ဒီတစ္ေခါက္ ျပန္တဲ့ အခ်ိန္မွာေတာ့ အိမ္မွာ ခ်က္ေပးမယ့္သူ မရွိလို ့ ႀကီးေမတို ့အိမ္က ခ်က္ၿပီး လာပို ့ေပးခဲ့တယ္။ စားလိုု ့ေကာင္းတယ္။ မွတ္မွတ္ရရ ဆို အဲဒီေန ့က တေနကုန္ အိမ္မွာ၊ အျပင္မွာ စားသမွ် ၀က္သားေတြႀကီးပဲ။
ရန္ကုန္က ၀က္ေျခေထာက္စြပ္ျပဳတ္
မွတ္ခ်က္ ။ အဲ့ဒီလို ဟင္းေတြ အၿမဲ စားမယ္ဆို ၀ လာလိမ့္မယ္။
8 comments:
ဟင့္ ဒီကို လာတိုင္း "ဂလုဂလု" နဲ႕ လုပ္ၿပီးမွပဲ ျပန္ကတယ္။ တစ္ေန႕ အခြင့္သင့္ရင္ လုပ္စားမယ္ဗ်ာ။ ေတးထားမယ္။
ကိုယ္ေတာ့ ဘာစားစား ၀ပါဘူး။
ကုသိုလ္ေကာင္းတယ္ ဆုိရမွာေပါ့
၀က္သားေတြ ဒါေလာက္စားတာေတာင္ ပိန္ပိန္ေလးရယ္..Rita လိုပဲ ညီမေလးလည္း ကုသိုလ္ေကာင္းတယ္ေခၚရမဲ့သူဆိုတာ သိၿပီးသားပါ။
အဲဒီလိုမ်ိဳး လုံး၀မစားလဲ ၀တာပါပဲ ေနေနရယ္။
း(
မမြန္
ဝခ်င္ဝပါေစ အမကေတာ့ စားမွာပဲ။
ဝက္ေျခေထာက္အစပ္ ခ်က္ေလးအဝစားသြားပါတယ
္ ( အျမင္နဲ႕)
Sunday က ဝက္ေၿခေထာက္စြပ္ၿပဳတ္လုပ္စားတယ္ ..
မေနေနဘာလို ့မစားၿဖစ္တာလည္းမခ်က္ၿဖစ္လို ့လား
က်ေနာ္လည္းဘာစားစားမဝတဲ့အထဲမွာပါပါတယ္
ငယ္တုန္းေတာ့ ဘာစားစားမ၀ဘူးလို႕ ေျပာႏုိင္ဦးမယ္ေနေန တို႕ ရီတာတုိ႕ေရ.. ထိပ္စည္း ၄ ကိုေျပာင္းတာနဲ႕ သိသာလာတာပဲ ကိုယ္ေတြ႕...
အမခင္မင္းေဇာ္
ငယ္တုန္းေတာ့ ဘာစားစားမ၀ဘူးလို႕ ေျပာႏုိင္ဦးမယ္ေနေန တို႕ ရီတာတုိ႕ေရ.. ထိပ္စည္း ၄ ကိုေျပာင္းတာနဲ႕ သိသာလာတာပဲ ကိုယ္ေတြ႕...
အမခင္မင္းေဇာ္
Post a Comment