Pages

February 08, 2015

Art of Salad

အသုပ္သုပ္စားဖို ့ အဆင္သင့္ ျပင္ဆင္ထည့္ထားတဲ့ ဗန္းေလးက အေရာင္စံုေလးနဲ ့လွေနလို ့ ဓာတ္ပံုရိုက္ထားလိုက္မိတယ္။

From Everything

ေက်ာက္ပြင့္၊ ပဲၾကာဇံ၊ မုန္လာဥနီ၊ ဗိုလ္စားပဲ၊
ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ငရုတ္သီးစိမ္း၊ နံနံပင္၊ သံပရာသီး၊
ပုဇြန္ နဲ ့ ကင္မြန္ ပါတယ္။

ျပင္ဆင္ထားတုန္းကပံုနဲ့ အကုန္ေရာနယ္သုပ္လိုက္တဲ့အခါ ဘာကြာသြားလည္း မွတ္တမ္းတင္တဲ့အေနနဲ့ အားလံုးေရာနယ္ၿပီးပံုေလးကိုလည္း ဆက္ရိုက္မိျပန္တယ္။

From Everything

ပထမပံုထဲက အစာပလာ အကုန္လံုးဆို စားလို ့မကုန္မွာ စိုးရိမ္ၾကတာနဲ့ ၾကာဇံနဲ ့ ေက်ာက္ပြင့္နည္းနည္း ဖယ္ထားၿပီး က်န္တာေတြေတာ့ အကုန္ေရာနယ္သုပ္လိုက္တာ ဒီလို တစ္ပန္းကန္ ရတယ္။
From Everything

မေန့ က ေန့လည္စာပါ။
ခ်ဥ္ခ်ဥ္စပ္စပ္ေလးနဲ ့ စားလို ့ေကာင္းတယ္။ က်န္းမာေရးနဲ့ ညီညြတ္ေအာင္ဆိုေတာ့ ဆီဆားမပါ သုပ္တယ္လို ့ ထင္တာပဲ။
ကိုယ္တင္သုပ္စားတာ မဟုတ္ပါဘူး။ သူမ်ားေကၽြးတာကို သြားစားတာ။ ျပင္ဆင္ရာမွာေတာ့ နည္းနည္းပါးပါး ေတာက္တိုမယ္ရ ကူညီေပးပါတယ္။ ဒီတိုင္းဘာမွ မလုပ္ပဲ သူမ်ားခ်က္ေကၽြးတာ စားလို ့မေကာင္းဘူးေလ။ :D

ေကၽြးတဲ့သူက ေစတနာ အလြန္ေကာင္းတယ္။ ဒီတစ္မ်ိဳးထဲ ခ်က္ေလ့မရွိဘူး။ ေက်ာက္ပြင့္သုပ္အျပင္ ေအာက္ပံုထဲက ဟင္းလည္းခ်က္တယ္။
From Everything

No comments: