From Burmese Food |
ပထမဆံုးအၾကိမ္ ရွမ္းေခါက္ဆြဲကို ႏွစ္သက္စြာနဲ့ တစ္ပန္းကန္လံုးကုန္ေအာင္ စားျဖစ္ခဲ့ျခင္း အမွတ္တရ ဒီမွာလာမွတ္ထား လိုက္တယ္။
ေသခ်ာႏွံ့ေအာင္နယ္ၿပီးမွ စားရတယ္ဆိုလို ့ အားပါးတရ (တူ သံုးၿပီး) နယ္လိုက္တာ ဒီပံုထြက္သြားတယ္။ အစံုပါေအာင္ထည့္ထားေပးတာလို ့ေျပာတယ္။ ဆီတို ့ဖူးေတာ့ လံုး၀ မစားတတ္လို့ ထည့္မေပးဘူး။ ဂ်ဴးျမစ္ခ်ဥ္လည္း ပါတယ္။ ဓာတ္ပံုထဲမွာ မျမင္ရဘူး ျဖစ္ေနတယ္။
From Burmese Food |
No comments:
Post a Comment