တစ္ေကာင္တည္း ငါး... (Pomfret Penyet - S$ 4.50)
From Singapore |
ေတာင္ပံေတြသာပါမယ္ဆိုရင္....(Chicken Wing Penyet - S$2.80)
From Singapore |
တိုက္ဆိုင္မွု ့ေတြ သိပ္မ်ားသြားတယ္။
From Singapore |
Ayam Penyet with Rice (S$4.00)
Pomfret Penyet with Rice (S$4.50)
Udang Penyet with Rice (S$4.00)
Dory Penyet with Rice (S$3.50)
Chicken Wing Penyet with Rice (S$2.80)
Uncle Penyet @ NUS Science Canteen,
21 Lower Kent Ridge Road
Singapore, 119077
5 comments:
Those are really yummy.Where the shop is located? and any branches else u know?Thanks.
ျမန္မာလိုေတာ့ ငါးမုတ္ လို႔ ေခၚတဲ့ ငါး ထင္တယ္ေနာ္... အဲဒီလိုေၾကာ္တာ မစားဖူးေသးဘူး...
ဘေလာ့ဂ္ ေနာက္ခံအေရာင္ေျပာင္းလိုက္တာ အရမ္းဝမ္းသာသြားတယ္... (အသက္ေတြက ၾကီး ဆိုေတာ့ မ်က္စိေတြက အရင္ကလို မလိမ္မာေတာ့ဘူး... အဲဒါေၾကာင့္ပါ...)
@Anonymous>> http://sg.openrice.com/singapore/restaurant/sr2.htm?shopid=7964
@N3>>NUSမွာဘဲရွိတာလား ေနေန
တျခားမွာရွိေသးလား
ေက်ာင္းသားဂ်ီးေတြနဲ႕မတိုးခ်င္လို႕
အဟိ
Anonymous>> Su ေျပာထားသလိုပဲ အဲဒါ
Uncle Penyet.
NUS Science Canteen, 21 Lower Kent Ridge Road Singapore, 119077
ကပါ။ အဲဒီဆိုင္က နာမည္ႀကီး၊ စားတဲ့သူ အေတာ္မ်ားတယ္။ အဲ့ဒီီဆိုင္ ဆိုင္ခြဲေတာ့ ရွိတယ္ မေတြ ့ဘူး။ ဒါေပမယ့္ အဲ့လို Ayam Penyet အင္ဒိုနီးရွား အစားအေသာက္ ေရာင္းတဲ့ ဆိုင္ေတြေတာ့ ေနရာေတာ္ေတာ္ မ်ားမ်ားမွာ ေတြ့မိတယ္။
မသက္ေ၀>> ၾကံဳရင္စားၾကည့္၊ စားေကာင္းတယ္။ ငါးတစ္ေကာင္လံုးဆိုေတာ့ တန္တယ္။ သူ ့ငါးမုတ္က ျမန္မာျပည္မွာ စားေလ့ရွိသလို ငါးမုတ္ျဖဴ ေတာ့ မဟုတ္ဘူး။ အမဲ။ ငါးမုတ္ျဖဴအသားက ပိုႏူးညံ့တယ္။
အေရာင့္ရင္က စမ္းရင္ ပ်င္းသြားလို ့ၾကာသြားတာ။ အျဖဴေနာက္ခံက ၾကည့္ရတာ ပိုရွင္းတယ္။
Su>> ေက်းဇူး။ အလုပ္က အင္ဒိုေတြညႊန္းလို ့ ေန့လည္စာ စားခ်ိန္ အကူးတက သြားစားတာ။ ေက်ာင္းသားေတြပဲ မဟုတ္ဘူး။ အျပင္က လာစားတဲ့သူေတြလည္း အမ်ားႀကီးတယ္။ လူတန္းက အရွည္ၾကီး၊ ဒါေပမယ့္ ထည့္ေပးတာ ျမန္တယ္။ အၾကာႀကီးတန္းဖို ့ေတာ့မလိုဘူး။
Ayan penyet ဆုိင္က လပ္ကီးပလာဇာနဲ့ Jurong point မွာရွိပါတယ္.. ေတာ္ေတာ္နာမည္ၾကီးပါတယ္..
အဲဒီက ငါးပိေထာင္း အၾကိဳက္ဆံုးပဲ.. း)
Post a Comment