Pages

August 29, 2010

ေန ့လည္စာ ထမင္း၀ိုုင္း

Sunday Lunch (2010-08-29)
ငါးဖယ္ဆီျပန္၊ ခ်ဥ္ေပါင္နဲ ့ ပုုဇြန္ေၾကာ္၊ ဆိတ္သားဟင္း၊ ပဲႀကီးဟင္း၊ ငါးပိေၾကာ္၊ သခြားသီးတိုု ့စရာ၊ ငုုံးဥေၾကာ္၊ ၾကက္သြန္ေၾကာ္ နဲ ့ အခ်ဥ္။
From Everything

ေသာၾကာေန ့ညေန ပင္နီဆူလားမွာ သြား၀ယ္လာတဲ့ ငါးဖယ္ကိုု ေၾကာ္ၿပီး ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ ့ ဆီျပန္ခ်က္ထားတာ
From Everything

ဒါက ခ်ဥ္ေပါင္ကုုိ ပုုဇြန္နဲ ့ေၾကာ္..

From Everything

ငံုုးဥကိုုျပဳတ္ၿပီး မုုန္ ့ႏွစ္နဲ ့ေၾကာ္ ... ၾကက္သြန္ေၾကာ္..

From Everything

အေၾကာ္စံုုနဲ ့ အတူ စားဖိုု ့အခ်ဥ္
မန္က်ီးသီးႏွစ္၊ ငရုုတ္ဆီ၊ ဆား၊ သၾကား၊ ငရုုတ္သီးစိမ္း

From Everything

ရန္ကုုန္က ပိုု ့လိုုက္တဲ့ ပုုစြန္ေျခာက္ငါးပိၾကာ္.. စေန ေန ့ကမွ သြားယူထားတာ
From Everything

တိုု ့စရာ အေနနဲ ့ သခြားသီး
From Everything


From Everything


From Everything

7 comments:

ak said...

yummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

:P said...

တယ္ဟုတ္ပါလား...

သက္ေဝ said...

ငါးဖယ္ဟင္း စားခ်င္တယ္
အေၾကာ္နဲ႕စားရတဲ့ အခ်ဥ္ရည္ကို
ေသာက္ခ်င္တယ္... း))

Anonymous said...

:)
ငါးဖယ္...စားခ်င္တယ္..။ ခ်က္ျပဳတ္စားေသာက္ျဖစ္ေနတယ္ဆိုေတာ႔ အစားအေသာက္ဘက္ စိတ္၀င္စားေနတယ္ ေပါ႔ေလ ေပါ႔ေလ
မမြန္

T T Sweet said...

ငါးဖယ္ဟင္း ခ်က္မစားၿဖစ္တာၾကာၿပီ ... ပံုေလးၿပထားတာ စားခ်င္စဖြယ္။ ဟင္းခ်က္ေကာင္းတယ္နဲ႔တူတယ္။ ခ်က္စားဦးမယ္။

ဖုိးတုတ္ said...
This comment has been removed by the author.
ဖုိးတုတ္ said...

ဗုိက္ေတာင္ဆာလာျပီ

ဟင္းေတြကမ်ားလြန္းလုိ ့ ဘုန္းၾကီးပဲြနဲ ့တူေနတယ္

က်န္းမာေပ်ာ္ရႊင္ပါေစ ...